Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERUNIKA HOTEL

Descriere

Hotelul Perunika este situat la cca. 250 de metri de plaja.
Plaja: cu nisip, la cca. 250 m. departe. Fundul marii este plat, cu acces lin. Bucurati-va de cea mai frumoasa si curata plaja de pe coasta bulgara a Marii Negre, castigatoare a premiului Blue Flag.
Cazare: Hotelul dispune de 164 de camere duble si 11 apartamente. Exista 2 lifturi la hotel. Toate camerele sunt accesibile cu liftul.
DBL 2 + 1: aprox 12 mp. Exista doua paturi obisnuite si 1 fotoliu. Dotari: aer conditionat, cablu TV, telefon, mini frigider, baie cu dus, balcon. Capacitate maxima pentru 3 adulti.
DBL 2 + 2 BUNK BEDS: aprox17 mp. Exista doua paturi obisnuite. Patul suplimentar este un pat supraetajat. Dotari: aer conditionat, cablu TV, telefon, mini frigider, baie cu dus, balcon. Capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii.
1-BR APP 2+2: aprox 35 mp. Camera de zi si dormitor, de tranzitie (exista usa). Dormitorul are doua paturi obisnuite. In living exista o canapea extensibila dubla si un fotoliu. Dotari: aer conditionat, cablu TV, telefon, mini frigider, baie cu cada, balcon. Capacitate maxima de 3 adulti + 1 copil.
*Este permisa gazduirea unui copil cu varsta de pana la 1,99 ani. peste gradul de ocupare maxim al camerei.
Patut (babay cot) - 4 EUR pe zi, cerere prealabila.
Animale de companie - pana la 10 kg., 4 EUR pe zi.
Hotelul nu ofera camere adecvate pentru gazduirea persoanelor cu dizabilitati.
Despre hotel: Hotelul Perunika pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant cu 150 de locuri si o terasa de vara printre verdeata, Lobby bar, Night bar/karaoke, piscina exterioara, gradina de vara, coafor.
Sport: Piscina in aer liber, Fitness, Sauna, Darts, Sah, Tenis de masa, Biliard.
Parcare: Taxa suplimentara, nepazita, locuri limitate, 15 BGN pe zi!
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment.

ALL INCLUSIVE

* Check-in dupa ora 14.00. Check-out pana la ora 12.00.
*Masa incepe cu gustarea de dupa-amiaza si se termina cu pranzul.

Mancare si bautura:
Mic dejun:
7:30 - 10:00 h. bufet - diverse fructe si legume proaspete, branzeturi, fulgi de porumb, cornuri, clatite, oua, bauturi reci si calde.
Pranz: 12:00 - 14:00 h. bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala. Include apa minerala, bauturi racoritoare, vin la halba, cafea si ceai, ciocolata calda.
Cina: 18:00 - 20:30. bufet - o varietate de preparate calde si reci, o varietate de produse lactate, fructe de sezon, o varietate bogata de preparate din bucataria bulgara si internationala. Include apa minerala, bauturi racoritoare, vin la halba, cafea si ceai, ciocolata calda.
*1 zi pe saptamana cina tematica - bucatarie nationala bulgara
Inghetata: 11:00 - 12:00 h. - inghetata si bauturi racoritoare /in holul mic al restaurantului si pe terasa in aer liber/
Gustare de dupa-amiaza: 15:00 - 17:00. - sandvisuri, cafea /in holul mic al restaurantului si terasa in aer liber/
Bauturi: 10:30 - 22:30. - Bauturi alcoolice si nealcoolice bulgaresti, bere la halba si vin/la lobby bar - zona de relaxare: terasa in aer liber, zona de piscina.
Sport si divertisment:
Utilizarea gratuita a piscinei in aer liber, sezlong in jurul piscinei
Tenis de masa - gratuit
Darts, sah - gratuit
Fitness - gratuit
Pentru copii:
Loc de joaca
Sectiunea pentru copii a piscinei
Cu taxa suplimentara:
Night Karaoke Bar
Sauna, masaj, consultatie medicala
Coafeza
Biliard
Spalatorie
Seifuri


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.