Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRESLAV

Descriere

Hotel Preslav este situat in statiunea Nisipurile de Aur, inconjurat de copaci, la 200 de metri de plaja de-a lungul aleii parcului. In apropiere se afla Hotelul Ambassador, magazine, restaurante la 100 de metri de hotel.
Facilitati
Ultima renovare in 2015. Hotelul este format din 2 cladiri conectate printr-un bar in hol. Cladirea este cu trei etaje, 153 de camere (138 DBL si 15 camere Family). Receptie si inchiriere de seifuri (plata), un lobby bar, un hol spatios cu mobilier tapitat, o camera pentru copii pentru jocuri, o curte englezeasca, un bistro si un bar la piscina, internet gratuit in partile comune ale hotelului. Fara camere pentru persoane cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.; Ora de check-out: 12:00 a.m.
Camera dubla: aprox. 19-24 mp, (max 2 + 1/3 + 0), doua paturi de o persoana (100x200) sau un pat dublu (200x200), patul suplimentar este un scaun pliant.
Family room: aprox. 39 mp, (max 2 + 2/3 + 1/4 + 0). Doua camere cu/fara usa, un pat dublu in dormitor si doua paturi suplimentare in celalalt.
Toate unitatile au aer conditionat, frigider, cablu TV, telefon, baie cu dus, prosoape, balcon cu masa si scaune. Unele camere de familie au o cada.
Nou :
40 camere DBL deluxe aprox.19-24 mp (max.2+1/3+0), pat dublu sau paturi twin, canapea sau fotoliu extensibil.
8 camere Family Deluxe aprox. 39 mp. (max.2+2/4+0)
Toate unitatile de lux au Wi-Fi gratuit, mini-frigider, TV cu ecran plat, telefon, baie cu dus, uscator de par, balcon mobilat. Unele au cada.
Copii
Patut (la cerere, gratuit, sectiune pentru copii in piscina.
Sport si divertisment
Gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare la piscina, animatie 2 zile pe saptamana, Wi-Fi in zonele publice ale hotelului.
Cu plata: inchiriere de seifuri la receptie (5 BGN pe zi / 30-7 zile BGN), WIFI in camere, biliard, tenis de masa.
Animalele de companie sunt acceptate in anumite conditii: dimensiuni mici / pana la 10 kg., cu abilitati de igiena. contra cost 10 BGN/zi.
Parcarea nepazita, locuri limitate, contra cost 20 BGN/ pe zi.
Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica pretul parcarii in orice moment

ALL INCLUSIVE

* Check-in dupa 14 ore. Check-out pana la ora 12.
*Masa incepe cu gustari de dupa-amiaza la sosire si se termina cu pranzul la plecare.
La cerere prealabila, oaspetii pot incepe cu pranzul si se termina cu micul dejun la plecare.

-Mic dejun: 07.30 - 10.00 h. pe bufet - produse lactate, carnati, oua, produse de patiserie, cereale, fructe, legume, ciocolata, gemuri, bauturi - cafea, ceai, apa, bauturi nealcoolice de la post-mixer.
-Pranz: 12.00 - 14.00 h. - la bufet - salate, supa calda si rece, feluri principale din carne si fara carne, garnituri calde si reci, fructe si legume de sezon, dressing, spaghete sau alte paste, deserturi si creme, bauturi - apa, bauturi nealcoolice de la posta -masina de amestecare, rachiu bulgaresc, vin si bere.
-Gustari de dupa-amiaza: 16.00 - 17.00 h. la bufet - gustari, covrigei, pizza, fructe, inghetata, ceai si cafea.
-Cina: 18.30 - 21.00 h. la bufet - salate, supa calda si rece, carne si feluri principale fara carne, garnituri calde si reci, fructe si legume de sezon, dressing, spaghete sau alte paste, deserturi si creme, bauturi - apa, bauturi nealcoolice de la un post- masina de amestecare, bautura bulgara, vin si bere.
* Sub 20 pax la hotel, mesele principale sunt in meniu fix.
-Lobby Bar: 7:30 - 21:00 h. - apa, cafea, ceai, bauturi nealcoolice din post-mix, alcool bulgaresc, vin la draft si bere locala.

Sport si divertisment: gratuit

Piscina in aer liber
Umbrela si sezlong la piscina
Internet in zonele comune ale hotelului
Frigider
Acces la centrul de fitness

Pentru copii:
Sectiune pentru copii in piscina
Camera copiilor

Contra cost:
Wi-fi in camere
Tenis de masa
Darts
Biliard
Consola X-BOX
Seif la receptie

**In functie de conditiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitatile hotelului sa nu fie complet functionale la inceputul si sfarsitul sezonului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.