Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Corte Rosada

Descriere

Amplasat printre păduri de pini cu vedere la Marea Mediterană, Hotelul Corte Rosada este destinat exclusiv adulților și oferă o piscină in aer liber, un restaurant și un centru de wellness complet echipat. Centrul orașului Alghero este la 12 km.

Toate camerele cu aer condiționat au WiFi gratuit, TV prin satelit și decor in stil mediteranean. Baia privată oferă articole de toaletă gratuite, duș și uscător de păr.

Micul dejun zilnic de la Hotelul Corte Rosada este servit in sala de mese cu aer condiționat, iar cina à la carte la restaurantul cu vedere la mare.

Iubitorii de fitness și sport se vor bucura de terenul de tenis, sala de sport și centrul de scufundări. De asemenea, sunt disponibile windsurfing și canotaj.

Capul Caccia se află la 15 minute de mers cu mașina de hotel. Aeroportul Fertilia din Alghero este la 11 km, iar parcarea este gratuită la Corte Rosada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.