Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA LUXURY RESORT - SHARM EL SHEIKH


Descriere

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh este un complex pe plajă situat în Peninsula Sinai, în zona splendidă a Golfului Nabq. La acest hotel de 5 stele, oaspeții au la dispoziție o plajă privată și un centru de scufundări. De asemenea, complexul oferă o piscină infinită mare și 10 locuri de luat masa și băuturi. Aeroportul se află la 7 km. Acest complex din Sharm El Sheikh organizează un program de animație memorabil, care include cursuri de gimnastică aerobică acvatică dimineața. Copiii se pot bucura de piscina proprie. Cleopatra Luxury Resort este la 17 km de Golful Naama.

Localizare

Cleopatra Luxury Resort este la 17 km de Golful Naama.

Facilitati Hotel

Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh este un complex pe plajă situat în Peninsula Sinai, în zona splendidă a Golfului Nabq. La acest hotel de 5 stele, oaspeții au la dispoziție o plajă privată și un centru de scufundări. De asemenea, complexul oferă o piscină infinită mare și 10 locuri de luat masa și băuturi. Aeroportul se află la 7 km.

Acest complex din Sharm El Sheikh organizează un program de animație memorabil, care include cursuri de gimnastică aerobică acvatică dimineața. Copiii se pot bucura de piscina proprie.

 

Facilitati Camere

Camerele de la Cleopatra Luxury Resort sunt amenajate elegant și dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat și minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.